NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Η ΠΕΑΛΣ στην Ημέρα Τιμής και Μνήμης των Πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/14/2024

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών πραγματοποίησαν σημερα 09/03/24 οι συνδικαλιστικοί φορείς της ΕΛ.ΑΣ., ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, στην Αθήνα, στις οποίες έδωσε το "παρών" η ΠΕΑΛΣ, με τον Ταμία της κ. Παγάνη Ιωάννη και τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κανέτη Λουκά.

Οι παριστάμενοι τίμησαν τη μνήμη των συναδέλφων, που έπεσαν στο καθήκον για την προστασία του πολίτη και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στις δοκιμαζόμενες οικογένειες για το δυσαναπλήρωτο κενό, που βιώνουν.

Ο Ταμίας κ. Παγάνης κατέθεσε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων, που κοσμεί τον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς και της θυσίας τους.

Ειχε προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Αλέξιου ΚΟΥΡΤΕΣΗ, παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, των Πολιτικών Κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Ανωτάτων Αξιωματικών και Προϊσταμένων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γ.Α.Δ.Α., των συνδικαλιστικών οργανώσεων, συγγενών και φίλων των αδικοχαμένων εν ώρα καθήκοντος συναδέλφων.

Ευχή όλων η θυσία να μετουσιωθεί σε ουσιαστικές αποφάσεις εκ μέρους των εκάστοτε κυβερνώντων για την θωράκιση των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλεία,  οι οποίοι πρέπει να δείξουν ότι επιτέλους αντιλαμβάνοται ότι το λειτούργημά τους καθίσταται ολοένα και πιο επικίνδυνο. 

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας 

Γραβάνης Γρηγόριος      Φύκας Γεώργιος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια