NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

ΠΕΑΛΣ: Διευκρινίσεις επί οικονομικής προσφοράς ολοκληρωμένης νομικής προστασίας ARAG


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/34/2024


Σε συνέχεια της Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/101/2023/01-11-2023 ανακοίνωσής μας αναφορικά με την εξασφάλιση για τα ενδιαφερόμενα μέλη μας προνομιακής τιμής στα ετήσια μικτά ασφάλιστρα του ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ολοκληρωμένης νομικής προστασίας«ARAG» που ανέρχεται στα 54,59 € (αντί για 78,00€), επισημαίνονται τα ακόλουθα: 


α) Έχει ήδη αποσταλεί στην ARAG κατάλογος, από την ΠΕΑΛΣ, με τα στοιχεία επικοινωνίας (ον/μο και τηλέφωνο) του συνόλου των μελών, που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για το πακέτο καλύψεων ARAG προκειμένου επικοινωνήσει μαζί τους ο καθ' ύλην αρμόδιος εκπρόσωπος της εταιρείας, για τη διευθέτηση των λεπτομερειών διαδικασίας σύναψης του ετήσιου ατομικού συμβολαίου έναντι των 54,59 (νέο συμβόλαιο αλλά και ανανέωση υφιστάμενου συμβολαίου, άμα τη λήξη του, με τους νέους ευνοϊκούς όρους).

 

β) Τα ασφαλισμένα μέλη μπορούν να επικοινωνούν για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ασφαλιστική τους σχέση με τον συνεργάτη της ARAG κ. Ιατρού Σπυρίδωνα E. spirosiatrou@yahoo.gr T. 6932249793.

 

γ) Σε περίπτωση, μελλοντικά, εκδήλωσης ενδιαφέροντος επιπλέον αριθμού μελών για σύναψη ατομικού συμβολαίου ARAG, η τιμή θα τύχει νέας διαπραγμάτευσης για την επίτευξη περαιτέρω μείωσης, επ' ωφελεία όλων των μελών.


Για το Δ.Σ.


          Ο Πρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας

Γραβάνης Γρηγόριος                   Φύκας Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια