NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

H ΠΕΑΛΣ στο 25ο Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/42/2024

Τις εργασίες του 25ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαϊου 2024 στην Αθήνα, χαιρέτησε εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ ο Πρόεδρος κ. Γραβάνης Γρηγόριος, ενώ παρέστη επίσης και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης.

Την επίσημη έναρξη του Συνεδρίου, χαιρέτισαν ο κ. Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εκπρόσωποι της κυβέρνησης και κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ στον χαιρετισμό του τόνισε ότι

«μπορεί πολλές φορές τα Σωματεία μας να έχουν διαφορετικές απόψεις και να εκφράζουν τις διαφωνίες τους, συμπορεύονται όμως αρκετά χρόνια με ένα κοινό στόχο, την επιτυχία της αποστολής και την ανάδειξη της προσφοράς των στελεχών Λ.Σ. και του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Παρότι το συνδικαλιστικό κίνημα τελευταία βρίσκεται αντιμέτωπο με μια διάθεση αδιαφορίας και απαξίωσης, σε ό,τι αφορά τις προθέσεις, τις διεκδικήσεις, το κύρος και την αποτελεσματικότητά του, συνεχίζουμε, ο καθένας από την πλευρά του κι όταν απαιτείται, από κοινού, να αγωνιζόμαστε σταθερά, με υπευθυνότητα και με σθένος, για τους συναδέλφους μας, κατ΄ εντολή τους, να διεκδικούμε σταθερά, μαχητικά, με αξιοπρέπεια, για τον οργανισμό που υπηρετούμε.»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις χρόνιες διεκδικήσεις της ΠΕΑΛΣ και ιδιαίτερα σε εκείνες, που αφορούν στη στενή οικογένεια του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπως μεταθέσεις, διοικητική μέριμνα, και συγκεκριμένα η ουσιαστική επίλυση του οικιστικού, ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και στα επιχειρησιακά μέσα, καθώς και άλλες, που αφορούν στην ευρύτερη οικογένεια των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως η αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου, που μοιάζουν, εδώ και χρόνια, να «κάνουν κύκλους» στο τραπέζι των διεκδικήσεων.

Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας 

    Γραβάνης Γρηγόριος      Φύκας Γεώργιος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια