NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Επίσκεψη στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του ΚΛ Πειραιά στην Πρεσβεία της Γαλλίας




Το σημαντικό έργο και την καθοριστική συμβολή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στον σχεδιασμό μέτρων αστυνόμευσης και τάξης, κατά την παραμονή του ιστορικού γαλλικού ιστιοφόρου "Belem" στην Ακτή Θεμιστοκλέους Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, την χρονική περίοδο 22.04.2024 έως 27.04.2024, στο πλαίσιο μεταφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μασσαλία της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ‘’Paris 2024’’, εξήρε η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα κα Laurence Auer κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στην Πρεσβεία της Γαλλίας την Τρίτη 11-06-2024, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα,  αναδείχθηκε το έργο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με ιδιαίτερη μνεία στη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας, τόσο καθ’ όλη την παραμονή του ανωτέρω ιστορικού πλοίου στον Κεντρικό Λιμένα του Πειραιά όσο και την ημέρα της τελετής αναχώρησής του.

Το παρόν έδωσαν οι κ.κ. Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ Δρακούλης, Υπολιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Άγγελος, Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας Πλοίαρχος Λ.Σ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΥΔΗΣ Δ., Υποδιοικητής Α’ Λ/Τ Τζελέπη, καθώς και Αξιωματικοί του Γραφείου Γενικής Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΕΑΛΣ Πλωτάρχης ΛΣ Χαβιαρης Ιωάννης.

Ακολούθησε δεξίωση, παρουσία διπλωματικών εκπροσώπων και λοιπών φορέων του αθλητισμού και του δημοσιογραφικού κόσμου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια