NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Eπισκέψεις της ΠΕΑΛΣ σε Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟ






Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/80/2026

Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ)  με την ευκαιρία της συμμετοχής της στην ένστολη πορεία διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ.

Ενισχύοντας τη σταθερή παρουσία της δίπλα στο προσωπικό και την έμπρακτη στήριξη των καθημερινών του αναγκών, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα:

- Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης

- Επισκευαστική Βάση Θεσσαλονίκης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

- Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας

- Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας

- Σχολή Σωστικών & Πυροσβεστικών Μέσων Μακεδονίας

-  ΚΛΘ/ Α΄  Λιμενικό Τμήμα (Νέα Μηχανιώνα)

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

τον Διοικητή της ΑΕΝ Μακεδονίας Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΤΣΑΓΚΑΡΆΚΗ Γρηγόριο, 

τον Κεντρικό Λιμενάρχη  Πλοίαρχο ΛΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο,

τον Διοικητή Σχολης ΣΠΜ Πλοίαρχο ΛΣ ΜΑΚΡΗ Γεώργιο,

τον Διοικητή της ΕΒ/ΛΣ Αντιπλοίαρχο ΛΣ ΛΟΥΚΟΒΙΤΗ Ιωάννη,

την Διοικήτρια του ΚΕΣΕΝ Αντιπλοίαρχο ΛΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΗ Ελευθερία και

τον Διοικητή του Α΄Λ/Τ Πλωτάρχη ΛΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗ Ευάγγελο ,

αλλά και το σύνολο των στελεχών με τα οποία είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταγράψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες, δυσκολίες και προτάσεις τους για τη βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των στελεχών βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή εξέλιξη, την αξιοκρατική αντιμετώπιση του προσωπικού, τη στελέχωση, τις συνθήκες εργασίας, αλλά και τα οικονομικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα των στελεχών.

Η ΠΕΑΛΣ ακούει, καταγράφει και διεκδικεί.

Κάθε επίσκεψη στις Υπηρεσίες αποτελεί για εμάς ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους, να διαπιστώνουμε και απο κοντά τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτελούν την αποστολή τους και να μετατρέπουμε τα προβλήματα σε τεκμηριωμένες θεσμικές παρεμβάσεις και διεκδικήσεις.

Η άμεση επαφή με το προσωπικό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματική εκπροσώπησή του διεκδικώντας λύσεις μέσα από τις προτεραιότητας που τα ίδια τα στελέχη θέτουν και αναδεικνύουν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Φύκας Γεώργιος         Παστρικάκης Κωνσταντίνος






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια