NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

ΠΕΑΛΣ: Σε θετικό κλίμα οι συναντήσεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας & Λιμένων κ. Κυριαζόπουλο Ευάγγελο και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτική κ. Κουτουλάκη Εμμανουήλ


Αριθμ.Πρωτ.:Φ.100/Α/36/2023


Συναντήσεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του νέου Δ. Σ. της ΠΕΑΛΣ με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας & Λιμένων κ. Κυριαζόπουλο Ευάγγελο και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτική κ. Κουτουλάκη Εμμανουήλ.


Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θερμό κλίμα και έθεσαν τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός γόνιμου και παραγωγικού διαλόγου με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους Αξιωματικούς και εν γένει τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων.


Μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε το περίγραμμα της δράσης μας τόσο στο πλαίσιο των αναβαθμισμένων αρμοδιοτήτων της νέας Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας & Λιμένων και την υπαγωγή σε αυτή του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όσο και στο πλαίσιο μέτρων ενίσχυσης και στήριξης της νησιωτικότητας από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής με προεκτάσεις και εφαρμογή και στα ίδια τα στελέχη.


Απο την πλευρά τους οι κ.κ. Γενικοί Γραμματείς δήλωσαν ότι έχουν γίνει κοινωνοί των προβλημάτων που ταλανίζουν τους Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, μεταξυ άλλων, τόσο στο ζήτημα της αναγκαιότητας αλλαγής του πλαισίου των μεταθέσεων οσο και το πρόβλημα της στέγασης των στελεχών στις νησιωτικές περιοχές. Τελος, διαβεβαίωσαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους,  ώστε με πνεύμα εξωστρέφειας, ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας να δοθούν άμεσα οι επιθυμητές λύσεις.

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας 

Γραβάνης Γρηγόριος       Φύκας Γεώργιος 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια