NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

ΠΕΑΛΣ: Νέα σχολική χρονιά - Θεσμοθέτηση Άδειας Ασθένειας Τέκνου





Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/59/2023

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο και μια δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά, ενώ στην εκπαιδευτική κοινότητα, συνολικά, αλλά και στους γονείς, καλή δύναμη και υγεία!


Ως ΠΕΑΛΣ, θεωρούμε υποχρέωσή μας να υπενθυμίσουμε την αναγκαιότητα παροχής κάθε δυνατής διευκόλυνσης προς τους γονείς, όποτε αυτή απαιτηθεί, ιδίως σε σχέση με την παρακολούθηση της σχολικής επίδοσης των τέκνων τους.


Επιπρόσθετα, αφορμής δοθείσης, ζητάμε την επέκταση των παρεχόμενων διευκολύνσεων, στο πλαίσιο των γονεϊκών υποχρεώσεων αλλά και των έκτακτων αναγκών που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων, με τη θεσμοθέτηση και για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. "Άδειας Ασθένειας Τέκνου" τεσσάρων (04) ημερών για κάθε ημερολογιακό έτος, με ειδική μέριμνα για τρίτεκνους και πολύτεκνους, όπως ήδη ισχύει σε άλλους οργανισμούς, ενδεικτικά για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.


Τέλος, η σκέψη μας βρίσκεται στους μαθητές και τις μαθήτριες των περιοχών που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες, καθώς οι πόρτες των σχολείων εκεί παραμένουν κλειστές. 

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας

Γραβάνης Γρηγόριος                       Φύκας Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια