NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

ΠΕΑΛΣ: Παραδώσαμε σήμερα τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel



Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/A/65/2023


Η ανθρωπιστική βοήθεια της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος είναι ήδη καθ' οδόν προς τους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.


Σε συνεννόηση με τον Δήμο Πειραιά, παραδώσαμε σήμερα στο ΚΟΔΕΠ του Δήμου τα είδη πρώτης ανάγκης που προμηθεύτηκε η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, αλλά και εκείνα που με υψηλό αίσθημα ενσυναίσθησης προσέφεραν μέλη της Ένωσης και πολλοί συνάδελφοί μας και συγκεντρώθηκαν στο γραφείο της Ένωσης, τα οποία ήδη ταξιδεύουν προς την Θεσσαλία.


Εκφράζουμε για άλλη μια φορά την αγωνία και τη συμπαράστασή μας για τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται σκληρά από τις ολέθριες συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel και ευελπιστούμε ότι προσθέσαμε κι εμείς έναν ακόμη κρίκο στην "αλυσίδα" προσφοράς και αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.


Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΑΛΣ και συνέδραμαν την προσπάθειά μας, γεμίζοντάς μας συγκίνηση και ικανοποίηση.


Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας

Γραβάνης Γρηγόριος                  Φύκας Γεώργιος





Το μέλος του Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ κα Λύγκου με τον Πρόεδρο ΚΟΔΕΠ κ. Βοϊδονικόλα Ιωάννη
Το μέλος ΔΣ ΠΕΑΛΣ κα Λύγκου Παρασκευή με τον Πρόεδρο ΚΟΔΕΠ
 κ. Βοϊδονικόλα Ιωάννη






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια