NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/07/2024

Σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ, στον κατάμεστο από μέλη, φίλους και προσκεκλημένους της Ένωσης φιλόξενο χώρο του bar - restaurant "Μαντζάρου 3" στο Κολωνάκι. 

Την εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ κ. Γραβάνης Γρηγόριος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ο κ. Α΄ Υπαρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ ΤΣΕΛΙΚΗΣ Αλέξανδρος, στο χαιρετισμό που απήυθηνε, εξήρε το σημαντικό έργο και τη σπουδαία προσφορά όλων των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.   

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Α΄Υπαρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ ΤΣΕΛΙΚΗΣ Αλέξανδρος, ο Γενικός Επιθερωτής ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος ΛΣ ΜΑΖΗΣ Αντωνιος, ο Διοικητής 1ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος ΛΣ ΠΟΛΕΜΗΣ Νικόλαος, ο Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλίας Υποναύαρχος ΛΣ ΡΕΪΖΗΣ Δρόσος, ο Βοηθός Διευθυντή Κλάδου Διοίκησης Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ναυτικών Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ελευθέριος, ο Συντονιστής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΚΟΝΤΟΡΟΥΧΑΣ Χρήστος, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Λέσχης Αξιωματικών ΛΣ Επίτιμος Υπαρχηγός Αντιναύρχος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Πελοπίδας, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της ΕΠΛΣΑΠΝ ΚΟΥΖΗΣ Βασίλειος, ο Διευθυντής Επιχιρήσεων Πλοίαρχος ΛΣ ΚΙΑΜΟΣ Φώτιος, ο Πλοίαρχος ΛΣ ΡΙΓΓΑΣ Γεώργιος, ο Διοικητής Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ-ΕΛ-ΑΚΤ. της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Πλοίαρχος ΛΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Γεώργιος, ο Διοικητής ΜΕΛΣ Πλοίαρχος ΛΣ ΣΚΑΛΙΜΗΣ Ευστάθιος, ο Τομεάρχης Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου ΠΕΙΡΑΙΑ Πλοίαρχος ΛΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥΔΗΣ Διαμαντής, ο Διευθυντής Υπηρεσίας Ολοκλήρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Πλοίαρχος ΛΣ ΒΑΡΟΥΞΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Διευθυντής Ποντοπόρου Ναυτιλίας και Διευθυντής ΤΑΛΣ Πλοίαρχος ΛΣ ΣΠΑΝΟΣ Ανδρέας, ο Διευθυντής Ναυτικής Εργασίας Πλοίαρχος ΛΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ Αντώνιος, ο Διευθυντής Θαλασσίων Συγκοινωνιών Πλοίαρχος ΛΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου Πλοίαρχος ΛΣ ΖΟΥΜΠΟΣ Χρήστος, ο Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας Αντιπλοίαρχος ΛΣ ΚΙΟΥΣΗΣ Άγγελος. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. π. Δημήτριος Βαρσαμίδης

H τύχη χαμογέλασε στον κ. ΓΕΛΣ Υποναύαρχο ΛΣ ΜΑΖΗ Αντώνιο, στον Πλοίαρχο ΛΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥΔΗ Διαμαντή και στην Πλωτάρχη ΛΣ (Τ) ΜΟΚΑ Ελένη, οι οποίοι βρήκαν τα φλουριά της βασιλόπιτας και δέχθηκαν τις ευχές όλων για ενα τυχερό 2024, γεμάτο υγεία και ευτυχία. Στους τυχερούς δόθηκε, συμβολικά ως δώρο, απο ένα έργο χειροποίητης μικρογλυπτικής, εμπνευσμένο από τη ναυτική παράδοση της πατρίδας μας.

Δύο όμοια δώρα αποφασίστηκε, επίσης, να κληρωθούν μεταξύ του συνόλου των μελών της ΠΕΑΛΣ, τα οποία δεν ήταν δυνατό να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Νικητές της κλήρωσης αναδείχθηκαν ο Υποπλοίαρχος ΛΣ ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Αδαμάντιος, που υπηρετεί στο ΚΛ Χίου και ο Υποπλοίαρχος ΛΣ ΚΩΝΣΤΑΣ Αντώνιος, που υπηρετεί στο Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΕΑΛΣ ευχαριστούν εγκάρδια τα μέλη της Ένωσης για τη θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμά τους και εύχονται για το 2024 υγεία και δύναμη στους συναδέλφους και μια δημιουργική χρονιά για τους στόχους και τις διεκδικήσεις της ΠΕΑΛΣ. 

Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος             Ο Γενικός Γραμματέας 
ΓΡΑΒΑΝΗΣ Γρηγόριος           ΦΥΚΑΣ Γεώργιος 
















































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια