NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Η ΠΕΑΛΣ στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΥΝΑΝΠ



Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/04/2024

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που πραγματοποιήθηκε χθες 7/2/24, έδωσε το "παρών" η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού κ. Χρήστου Στυλιανίδη.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Υπουργός εξήρε το ήθος και τον επαγγελματισμό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ιδιαίτερα, μάλιστα,  αναφέρθηκε στο αίσθημα περηφάνιας που τον διακατέχει για το Λιμενικό Σώμα, τόσο κατά τις διεθνείς επαφές του ως Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πολύ δε περισσότερο από την θέση πλεον του πολιτικού του Προϊσταμένου.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Παππάς,  αναφερόμενος στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, ευχαρίστησε κι εκεινος από την πλευρά του τα στελέχη του, τονίζοντας ότι προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και της Ευρώπης, σώζουν ζωές με υπευθυνότητα και αυταπάρνηση και στέκονται στο πλευρό των νησιωτών όλες τις μέρες του χρόνου.

Στην εκδήλωση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ και παρέστησαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, Πολιτικοί και Πολιτειακοί παράγοντες, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Δικαστικών Αρχών και της Ναυτιλιακής Κοινότητας, επίτιμοι Αρχηγοί του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ και Π.Ν. και της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. / Πολιτικών Υπαλλήλων και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πλήθος στελεχών. 

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ κ. ΦΥΚΑΣ Γεώργιος είχε την τιμή να παραλάβει το κομμάτι της ΠΕΑΛΣ από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη και να ανταλλάξουν ευχές.

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας 
Γραβάνης Γρηγόριος        Φύκας Γεώργιος 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια